BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, September 28, 2010

......::: 28/9/2010 :::......

hohohohohohoho.........................
hari ni da 19 syawal...................................
pat puase sepruh hari je............
ahahahahahaha.............................

hari ni..............................................
di awal pg aku da kne msk kn nsi greng tuk dak2 ni..............................
pas 2 lak,,,,,,,msk ayam msk kicap tul mkn tgh hari...............
sib bek la lauk 2 blh smpai mlm............
lau x,,,kne la aku mask g.........
lam otak nk bt nsi greng je lau lauk da bis.............

aktiviti hari lak...............
cam biase,,basuh kain,,jemur n lipat............
pinggan mangkuk kne basuh............
tp,,,kne mop lntai hari ni........
adui la.................
penat sih...................
dak2 ni lak,,,,,tgk je aku duk diam,,,ad je nk suh aku bt..............
umh sepah2,,,,,habuk kuih berterabur lam umh............
aku jgk yg kne kms.........
hangin satu bdn aku........

si aisyah bt hal hari ni..............
xnk mkn lauk yg aku msk,,,,nk mkn telur greng ngn kicap.......................
da pent2 msk,,kne msk g..........
ikt kerje aku mask tuk die je ke?????????????
da la semua kerje kat umh ni aku bt......................
tension tul la..................

kdg2 rse cam ibu tunggal yg beranak 4 je.............
ish2.................
ain2,,,yg ko g cari penyakit 2 knp.......duk je la diam2 kat umh ko 2..........
pe ssh...........

@#$%^&*()#$()@#$%^&*()^@#$%^&*()@#$%^&#$@#@#$%@#$@#$@#$@#$

Monday, September 27, 2010

......::: 27/9/2010 :::......

today is monday!!!!!!!!!!!!!!!...............
hahahahahaha,,,,,,,,,,,,,,
bersamaan 18 syawal 1431...............

niat hati nk puase 6 hari ni,,tp terlupe lak,,,,,
termkn rempeyet............
hahahahahahaha.....

hari ni,,aku kena jaga 3 org ank time pg............
cam biase la,,,,lau ad semua,,,aku kne jadi tarzan.................
anas,,,,adawiyah,,,,n afifah........
time tgh hai lak,,balik la kakak dieorg yg sulong...........
aisyah.......


bab mkn lak,,,,,,,aku bg la si anas,adawiyah n afifah mkn nasi,,,
berlauk kn telur rebus yg ibu dieorg msk b4 g kerje ngn kicap..........
si aisyah nye lak,,,,,,,nasi putih berlauk kn telur greng ngn kicap.......
(lauk die org xsama sbb aisyah balik sek kul 2)
bila da mkn,,,,pakat tgk tv semua.......ad yg tertidur......
bgun je tdr,,,,,aku bg mkn lg...........
kali ni semua mkn lauk sama sbb aku suap...........
nasi putih,telur greng ngn kicap..........................
mlm nye lak.......aku masak mee goreng tuk dieorg................
(pndai gak aku msk....huhuhuhuhuhu)


kerje yg aku bt hari ni,,,jemur kain,,,,basuh kain.........
xsapu lntau sbb pak sdre aku da vakum n mop lantai..................
cam biase la,,,,,kain 2 lau da basuh mesti kne jemur...............
da jemur kne la angkat................da angkat kne la lipat.............

da masak2 2,,,cnfm2 la kne basuh semua kn..............
so,,,membasuh la pulak kerje aku......................
hal anak2 semua aku uruskn la.......
mlm ni lak,,,,aku kne tdr kn semuanye,,,sbb nye ibu dieorg xbalik lg.......
da kul 12 xbalik lg......huhuhuhuhuhuhu.



2 je la aktiviti aku hari ni.............
=)

......:::26/9/2010:::.....

hari ni aku dpat CB...................(cirit birit).......
smpai mlm rse lg..........
huhuhuhu,,mmg teruk r.....................

anak2 lak juz 2 org je kne jge............
lagi 2 org ikut ibu die g opis...................
boring gak lau xde rmai2,,,mybe sbb da baise rmai kot.............
bak kate pepatah..............
alah bisa tegal biase.............

Sunday, September 26, 2010

......::: =) :::......

ding...............dong..........................
hihihihihihi...........

lama xmenulis,,,byk gler yg berlaku..........
tp semua nye,,,alhamdulillah mengembirakan................
yela,,,,,,sambut bulan ramadan n syawal............
tp,,,,puase 6 je blm g......kihkihkih.......

sepanjg puase,,,,,,byk gak dugaan,,,bkn dugaan mkan tau!!!!.............
ssh nk puaskan hati semua org,,,,,kadang2 smpai memakan diri sendiri.....
xpe la,,,aku pegang perinsip cikgu....
"guru ibarat lilin,sanggup menerangi orang len dengan membakar diri sendir"......


tuk mengisi masa lapang aku,,,insyaALLAH.............
pas ni,,,,b4 tdr aku akn mencoret kan sesuatu lam my blog...............

......:::rindu kat mu blog::......

salam sayang dari ku bt semua....
lamanye xmenulis blog,,,,,,rindu sgt2.....
byk sbb yg menyebabkan aku lama xmenulis.....
1**sbb syahrul....
2**sbb bz ngn anak2,,,,,penat da mls nk menaip....
3**brodband slow tahap gaban.....huh!!!


sepnjg lama xmenulis ni,,,,byk giler yg berlaku kat diri aku.............
yg penting,,,aku da xde pape perasaan lda kat syahrul....................
boleh blah la bro!!!!!!!!!!!!!


hidup aku kat putrajaya ni,,,xde la best sgt......
keboringan yang agak melampaui batasan ubi2 kayu,,,,huhuhuhu
cube korg byangkan,,,,,,,langsung xkluar umh................
kluar pn juz jemur kain,,,mmg da jd puteri lilin aku ni......
tp kn,,,,,aku se............aku da jd semakin mnje....asyik menagis je.....
da jd cam dulu2(b4 jmpe arwah.......asyik ngis je tiap2 mlm.......)


alhamdulilah,,,sejak duk kat cni selama 3 bulan................
smbung len kali la...........
btri lptp da nk bis...........
daaaaaaaaaaaaaaaa...